28.1.09

LUC 09

24. un 25. janvārī Oriflame KCN un Gaisma piedalījās Lietuvas atklātajā frisbija čempionātā telpās. KCN meitenes izcīnīja 2. vietu, turpretim Gaismas puišiem čempionātā tik labi viss nevedās, un Gaisma ierindojās pēdējā - 12. - vietā.

Organizatori bija apvienojuši sieviešu divīziju kopā ar Lietuvas iesācēju čempionātu, kā rezultātā nācās cīnīties arī ar maz pieredzējušām un nepieredzējušām puišu komandām.
Par spīti dažādiem savainojumiem, meitenes pirmo turnīra dienu aizvadīja vareni, sakaujot visas apakšgrupas pretinieces. Ar 11:3 tika sakautas Taškas, sausā tika atstātas Krakės meitenes ar 11:0, bet rezultāts pēc spēles ar K'team'as vēstīja 10:6 par labu rīdziniecēm.

Diemžēl turnīra otrajā dienā ļoti dramatiskā pusfināla mačā pret igauņu meitenēm 4-est tika piedzīvots zaudējums ar 12:14. Cīņā par trešo vietu Oriflame KCN atkal tikās ar Taškas komandu, un līdzīgi kā pirmajā mačā Taškas tika sagrautas ar 11:2. Rezultātā sieviešu divīzijā tika izcīnīta 2. vieta, jo finālā tikās VŽG iesācēju puiši ar 4-est meitenēm, kur VŽG sakāva igauņu meitenes ar 11:4.


Gaismai turnīra lielākā sāpe bija mazie laukumi, kas uzspieda pilnīgi citu spēles stilu salīdzinājumā ar treniņiem. Tradicionālās 1vs1 spēles vietā vajadzēja cīnīties ar zonas aizsardzību un aizsargāties arī vajadzēja zonas veidā. Lielākā daļa no Gaismas puišiem par tādu nemaz nebija dzirdējuši, kur nu vēl spēlējuši.
Apakšgrupas spēlēs ar 2:11 tika zaudēts turnīra 2. vietas ieguvējiem Vorai, bet otrajā spēlē nācās atzīt Prienai pārākumu ar 6:9.
Gaisma iekļuva gandarījuma grupā cīņā par 9. vietu. Diemžēl arī šajās spēlēs labāk neveicās. Cīņās ar Krakės un Warsaw Twister rezultāti attiecīgi 5:11 un 3:9.
Pēdējā spēle pret SD tika sākta vareni, sasniedzot rezultātu 5:2. Uzvarai bija nepieciešams vēl tikai viens punkts, bet nepacietība guva virsroku, kā rezultātā 4 zaudēti punkti pēc kārtas un pēdējā vieta turnīrā.

Turnīra bildes

1 komentārs:

rfk teica...

Pēdējais ne vienmēr nozīmē zaudētājs ;) ta kā snuķus augšā un uz treniņu :)

Ierakstīt komentāru