25.5.09

Frisbija dienas Valmierā

Rīgas frisbija kluba spēlētāji piedalījās ViA Valmiera frisbija kluba rīkotajās Frisbija Dienās Valmierā 24. maijā. Pasākumā ietilpstošajā vienas dienas Mix turnīrā apvienotajā komandā spēlēja gan Oriflame KCN Rīga meitenes, gan Gaismas puiši. Jāsaka, ka turnīrs bija veiksmīgs, jo RFK komanda astoņu komandu konkurencē izcīnija 4. vietu.
Pirmās divas spēles ar ViA Valmiera un Mix Mixā tika uzvarētas ar rezultātiem attiecīgi 7:2 un 8:5. Trešajā apakšgrupas spēlē pret Ultimate Decision gan tika piedzīvota sagrāve ar 2:8. Pieredzējušie UD spēlētāji vējainajā laikā prasmīgi pielietoja zonas aizsardzību, kas lielā mērā bija panākumu atslēga.
Arī nākamās divas spēles tika zaudētas. Pusfinālā ar 4:11 RFK zaudēja komandai Butterfly Effect, bet spēlē par trešo vietu nācās atzīt arī Outlawz Ultimate pārākumu ar rezultātu 5:8.
Pirmo vietu turnīrā otro gadu pēc kārtas izcīnīja Ultimate Decision, finālā ar 10:3 neatstājot nekādas izredzes Butterfly Effect komandai, kura ieguva turnīra spēles gara balvu. Vēl jamin, ka RFK spēlētāja Evita Gaide tika atzīta par vienu no 6 labākajiem turnīra spēlētājiem.

RFK sastāvs:
Irbe Tene, Evita Gaide, Nelda Švirksta, Aleksandrs Kotlers, Raimonds Ozoliņš, Viesturs Ozols, Kaspars Sils, Mārtiņš Lapsa.

Bildes šeit

1 komentārs:

rfk teica...

WoW apsveicu Evit :)

Ierakstīt komentāru